ANTAL D2HAS-FANS:

MEGET KORT OM D2HAS

Du ved hvordan de ser ud. Du kan synge med på alle deres vidunderlige tekster. Deres fortryllende musik lagde soundtrack til dine teenageår. Børneopdragelse for dig er at placere ungerne foran et fjernsyn, der viser samtlige afsnit af D2HAS-TV på repeat.

De 2 Hjul Af Staal (i daglig tale "D2HAS") er en duo som består af KiNDHYT K og sidst, og dermed mindst, E Aal. D2HAS er intet mindre end en hjørnesten i dansk hiphop. D2HAS er det pejlemærke, som alle andre kunstnere retter sig efter, når de gerne vil være folkehelte og skabe vanvittigt hysteri og kult. Den internationale rockscene havde The Beatles og den danske hiphopscene har D2HAS.

Rasmus Seebach ringede en dag og spurgte: "Hvordan er I blevet så populære?" Med dette mente han muligvis: "Hvordan har I formået at forankre jer så klippefast i folkets bevidsthed?" Forklaringen er simpel: Alle andre laver musik som folket vil høre. D2HAS, derimod, DIKTERER hvilket musik folket vil høre!

E Aal siger jævnligt til KiNDHYT, at han er træt af D2HAS og ikke gider mere: "Lad os stoppe mens legen er god." Hertil svarer KiNDHYT: "Dette har aldrig været en leg. Vi stopper ikke før vi har lavet en sang, som folk vil bede til i kirken, Guds hus."

LINK: "Nye knøse på karréen". Portræt i Information, 2007.